Årskort WPP Support

Du behöver inte längre vara fastnaglad vid din kontorsdator för att kunna sköta din sociala webbnärvaro, en filt i parken duger gott.

#JobbaDigitalt har utvecklat en standardpaketering för hemsidor med WordPress för att underlätta för sajtägaren att sköta och förvalta hemsidan. Vi kallar denna lösning för #WPP – WordPress Plug & Play. 

Basen är designmallen Blocksy som har ett av de främsta administrationsfunktioner för WordPress. Idag är sajter som AIK, Studieförbunden, Speletiska rådet (SPER) och Stockholms Filmskola, utvecklade med #WPP. Alla har olika design, olika funktioner men bakom skalet har alla sajter samma admin. Det gör att vi kan utveckla guider och manualer till brukaren av sajten.

Fördelarna är många. Blocksy är en mall som tagits fram för att vara enkel att sköta för nybörjaren och möjlig att skräddarsy för proffset. Mallen kommer med en grunddesign men du kan enkelt ändra med en visuell redigerare för allt från får och typsnitt till att designa sidhuvudet med sk. drag & drop. Den är ett under av enkelhet för den som jobbat med WordPress tidigare.

Elementor använder vi sedan för att designa sidan, den är en sk. Page builder som du använder för designa sidor. Den är lätt att komma igång med och den är obegränsad för proffset. 

Vårt motto är: börja enkelt och sluta aldrig förnya din hemsida. När många jobbar i samma lösning kan vi även testa tillägg och funktioner och då skapa en katalog med funktioner som fungerar på din hemsida. Behöver du e-handel, portfolios, bildgallerier, utbildningsverktyg, osv, kan du när du vill aktivera dem och vara trygg i att de fungerar.

WordPress, Blocksy och Elementor är gratis, det är bara att ladda ner och börja jobba. Det vi gör på #JobbaDigitalt är att erbjuda såväl produktion som support. När du inte kommer ihåg eller vill få hjälp är det bara att kontakta oss så hjälper vi till. Då supportavtalen görs på årsbasis kallar vi dem helt enkelt för årskort.

Vid behov går det att uppgradera några av dessa tillägg till PRO-versioner för utökad funktionalitet, dessa ingår i vårt supportavtal, normalt kostar de ca 500 kr per år och tillägg. Idag används Blocksy PRO och Elementor PRO på er sajt.

Supporttjänsten har endast access till wordpress admin, ej server eller ftp.

ÅRSKORT PÅ SUPPORT

  • Vi sköter uppdateringar av mall och tillägg, backup 
  • 4 timmars support / år. 
  • Flytt av er nya hemsida till er server ingår, normalpris 1500 kr + moms.
  • PRO-versioner av Blocksy, Elementor, Hummingbird, Smush, mfl.
  • BackUp 60 dgr via ManageWP.
  • Rapport med samtliga uppdateringar.

Pris: 9.800 kr + moms.