Vi bygger om WpKit över helgen, på måndag är allt som det ska igen.

Snabbt. Tryggt. Skalbart.

WpKit Idrott

Vi erbjuder smarta webbplatser
till Sveriges alla idrottsföreningar. 


På nyårsafton lade IdrottOnline ner sin tjänst för webbplatser. Med WpKit Idrott får ni egen professionell webbplats utvecklad med publiceringsverktyget WordPress som idag används på över 40% av alla webbplatsen i världen.

En webbplats behöver ett webbhotell. Vi samverkar med det svenska webbhotellet Templ.io som gjort det enkelt och billigt att installera WpKit Idrott. 

Du kan självklart installera WpKit på vilket webbhotell som helst, med WpKit är det du som bestämmer!

Exempel på sajt med WpKit Idrott är 
Vallentuna Össebo Orienteringslöpare.

WpKit är ett verktyg för att skapa webbplatser med WordPress. Vi har samlat ihop tillägg och funktioner som fungerar ihop så du aldrig behöver börja om från börjar för att du vill designa om sin sajt eller lägga till fler funktioner.

Vi utvecklar inga egna produkter utan kombinerar tillägg och tjänster som finns på marknaden. Därför är det inte inlåsningseffekt när du använder WpKit.

WpKit är utvecklat av JobbaDigitalt som producerat och gett support på webbplatser med WordPress i snart 15 år.

WpKit har utvecklats för att underlätta support och göra den enklare och billigare att har en professionell sajt.

Nej.

Vill du publicera egna annonser på din sajt finns det stöd för det i WpKit.

Ja.

WpKit fungerar på alla webbhotell som kan hantera WordPress. Kontrollera med ditt webbhotell att servern optimerats för WordPress. Vi jobbar idag med WpKit på ett 10-tal olika webbhotell.

Temple är ett svenskt webbhotell som erbjuder den snabbaste uppkopplingen vi jobbat med. Det är enkelt att komma ingång och hantera sitt konto, har du frågor så svarar det snabbt och hjälpsamt.

Deras tjänster erbjuds globalt.

WordPress är det mest använda verktyget för att skapa hemsidor med på webben. Mer än hälften av alla sajter på internet har skapats med WordPress.

WordPress är gratis.


WpKit används idag
av bl.a. AIKStudieförbundenHemvärnet, Sjövärnskåren, Spelbranschens Riksorganisation, Hemtjänstindex, Stockholm FilmskolaBetterShelter.

Se längre ner på sidan så hittar du fler exempel.

WpKit Showcase

Här är några av alla de sajter som använder WpKit. De har alla sin egen karaktär med sin egen unika design och sin egna kombination av funktioner.

Den största sajten har över 14 000 sidor och den minsta bara en.

Med WpKit kan du börja enkelt och sedan utveckla sajten i takt med att din verksamhet utvecklas. Du behöver inte redan från start veta hur den ska se ut och fungera om tre år.

Alla sajter har samma startpunkt och alla ser likadana ut när du administrerar sajten. Det gör att vi kan skapa guider, testa att tillägg fungerar ihop, erbjuda utbildningar och se till att wpKit förnyas.

Bildbank ingår i WpKit

De fina bilderna på Lotha, Bubben, Candy och alla andra ponnier vi använder i WpKits alla demosajter är friköpta från JHP images och får användas även när er sajt är klar.

Den gulblå färgskalan, som är ny för i år, fyller samma funktion som ponnybilderna, de skapar karaktär och identitet till WpKit.

Det blir sedan enkelt skapa din nya sajt, det är bara att byta färgskala, texter och bilderna mot era egna.

Vill du sedan använda bilder från bildbanken blir vi bara glada!

Bakom kameran på JHP images finns Jennifer Barker som representeras av den svenska bildbyrån Scandinav.