Hemsida med WordPress

En workshop från #JobbaDigitalt

Aktuell status
Ej anmäld
Pris
7800 kr
Kom igång

Nu är det dags för höstens workshops i WordPress. Vi har skapat ett grundpaket som gör att du på två dagar har en hemsida klar för publicering. Du börjar inte med en tom sida utan en “klar” hemsidan och sedan byter ut innehållet till ditt eget och raderar det du inte vill ha kvar.

Då WordPress har blivit avsevärt enklare att använda och administrera de senaste året är det rimligt att på två dagar skapa en professionell hemsida som du dessutom lärt dig att sköta.

Det som gör våra utbildningar unika är att vi skapar och utvecklar din hemsida tillsammans, du lär dig WordPress genom att bli bygger din hemsida. Vill du sedan ha ha fortsatt support finns vi kvar och hjälper dig att utveckla och förnya din hemsida. Du hör av dig om du glömt eller vill få hjälp att göra det – du kan ta på dig att sköta sidan utan att behöva kunna eller komma ihåg allt.

Vi har utvecklat ett startpaket som är enkelt att själv administrera och förnya, fokus läggs på att lära dig verktyget. Från en gemensam startpunkt kan du skapa alla typer av hemsidor och du kan när som helst i processen ändra innehåll, design och funktion.

När alla sajten har en gemensam startpunkt kan vi lättare ge support och testa vilka funktioner som fungerar, vi erbjuder helt enkelt en liten butik med funktioner och design, det mesta av dessa funktioner är gratis.

Några sajter som skapats med våra startpaket: Stockholm Filmskola, AIK, Speletiska Rådet, Tellusbarn, Robinson, Lagerström, Sept, Karlslunds Ridskola och Necter Group. Se fler exempel.

PRIS
7.800 kr + moms.

Mer info

RÄTTIGHETER
Sajten är din och du äger alla rättigheter till sajten. Bilder och annat dummymaterial får användas på hemsida även efter workshopen.

FÖRKUNSKAPER
Du behöver inga förkunskaper i webbproduktion men du bör ha normal datorvana, en vana att använda en webbläsare (Safari, Chrome eller liknande) eller ordbehandling som exempelvis Word. Är du nybörjare på dator kan det finnas möjlighet att ta med dig en kollega som hjälper dig med det, kontakta oss så ser vi om det är möjligt.

FÖRBEREDELSER
Ju bättre förberedd du är desto lättare att bli klar. Samla ihop texter, bilder och annat innehåll som du vill ha på sidan, vi kan annars använda dummy-material som du när som helst kan byta ut mot ditt eget innehåll. Det ingår ett förberedande steg inför workshop där

SPECIALSAJTER
Har du behov av exempelvis e-handel, LMS-system eller avancerad mediapubliicering kan du antingen lägga till det i efterhand eller delta på en av våra kurser som inriktas på just detta.

OM JAG INTE BLIR KLAR?
Om du inte blir klar kan du bara avvakta med publicering. Du lär dig hur du sköter sidan och kan själv lägga in det som saknas. Ett vanligt sätt är att avvakta med sidor och funktioner som inte är klara och publicera det som är klart. Det är ett beslut som du själv får ta.

SPECIALSAJTER
Har du behov av exempelvis e-handel, LMS-system eller avancerad mediapubliicering kan du antingen lägga till det i efterhand eller delta på en av våra kurser som inriktas på just detta.

X
X