Ny bildbank från fotostallet

Jennifer Barker är ponnyfotograf och jobbar för Bildbyrån Scandinav. Nu i höst har Jennifers Häst & Ponny lanserat ett fotostall som skräddarsys för att kunna ta häst och ponnybilder – mitt i ett naturreservat på Södertörn. Detta borgar för nya bilder till en helt unik kollektion här på #JobbaDigitalt.

Stallet

I gångarna finns spån som dämpar ljudet, boxar och stängsel har målats i mörka färger så hästarna sticker ut, det finns greenscreen och stora vackra ängar i kuperad terräng. Då hela stallet är dedikerat för foto kommer det finnas variation av de miljöer som erbjuds. Snart finns även dagsljuslampor i taket och då är stallet redo att ta emot nya klienter.

Utrustning och miljö kan även användas för att ta bilder i multisport då miljön kring Kagghamrafjärden är som gjord för foto, på en liten yta finns mängder av olika miljöer.

Foto: Jennifers Häst & Ponny
Foto: Jennifers Häst & Ponny

Kollektion med häst och ponnybilder

Vi har sedan länge använt ponnybilder i demosajter som sedan byts ut mot era egna bilder. Men i takt med att vi har stallar och hästägare som jobbar digitalt har vi även fått förfrågningar på fler bilder inom ridsporten. Vårt samarbete med Jennifer Barker löser det behovet.

Jennifers Häst & Ponny
Bildbyrån Scandinav