Vi kallar oss realisatörer

#WPP – WordPress Plug & Play

Med WordPress skapar du alla typer av hemsidor. Plug & Play syftar till att du redan från start har en fungerande hemsida där innehållet enkelt byts ut mot ditt eget innehåll.
#WPP är bara en förkortning.

Om #JobbaDigitalt

Börja enkelt och sluta aldrig utveckla din webbnärvaro

Vi har följt webbens utveckling från start; från enkla hemmasnickrade sajter till nationella it-arenor och globala strategier. Med WordPress Plug & Play är vi tillbaka i det enkla och vi kan även hjälpa till med strategi, mediaproduktion och storytelling.

25

ÅR MED Webbproduktion

13

År med wordpress
#WPP – WordPress Plug & Play

Professionella hemsidor du själv kan sköta

Med #WPP har varje sajt en unik design men bakom skalet ser alla sajter likadana ut.

Med samma admin och basfunktionalitet kan vi dels ge en bättre support och dels skapa en app-store med tillägg och funktioner som vi vet fungerar ihop.

Börja enkelt och sluta aldrig förnya din hemsida och din webbnärvaro.

Ny hemsida

Du är snabbt igång med hjälp av våra färdiga lösningar. Du kan sedan anpassa sajten så den passar dig och din verksamhet.

Renovera hemsida

Vid en renovering byter vi ut själva plattformen, tema och tillägg, men behåller allt innehåll. Fördelen är att länkar till inlägg och sidor finns kvar.

Optimering & SEO

Google ger långsamma sajter en sämre rankning i sin sökmotor. I #WPP ingår professionella tillägg för optimering som även kan justeras manuellt.

Tillägg & Funktioner

Det finns tiotusentals tillägg till wordpress. Vi har testat och valt ut några av de bästa som du kan använda för att utveckla din hemsida; design, e-handel, lms, optimering, osv.

Årskort på Support

Vi tar hand om det tekniska med uppdateringar och backup. Sen är det bara att höra av dig om du glömt eller vill att vi göra det åt dig.