Om oss

Webb. Media. Appar. Idéer.

Efter ett halvår med pandemi börjar många nu att lyfta blicken och se framåt. Sättet vi arbetar på har förändrats i grunden och oavsett om vi har kvar en arbetsplats kommer många jobba på distans en del av sin arbetstid. 

Vad vi gör

Du lär dig det du vill kunna göra själv, resten hjälper vi dig med. Vi verkar inom fyra temaområden.

WEBB. MEDIA. APPAR. IDÉER.
Vi gör det enkelt att bygga och sköta sin egen hemsida och fylla den med proffsigt innehåll. Med våra startpaket är du snabbt igång och kan sedan fortsätta utveckla och förnya hemsida och sociala medier.

WEBB. MEDIA. APPAR. IDÉER.
Alla har en mobilkamera och vi hjälper dig att använda den. Vi skräddarsyr appar, tjänster och metodik så du kan överaska dig själv, ditt team och dina kunder med proffsigt innehåll.

WEBB. MEDIA. APPAR. IDÉER.
Vi hjälper dig ta fram ekosystem av appar och tjänster som hjälper dig att jobba digitalt tillsammans med andra. Vi förser dig sedan med kunskaper och resurser så du behärska dem.

WEBB. MEDIA. APPAR. IDÉER.
Att jobba digitalt kan skapa såväl hinder som nya möjligheter, vi listar ut vad som är vad och tar ut kompassriktningen – med eller utan post-it-lappar. Vi erbjuder både workshops rådgivning och coaching.

Vilka anlitar oss?

Vi har arbetet med webbproduktioner sedan 1997, utbildningsproduktioner sedan 2011 och webbsupport sedan 2016. Idag arbetar vi med:

AIK, Stockholms Filmskola, Telenor, Tidningen NU, SEPT, Speletiska rådet, Tellusbarn, Robinson, Blyerts, Steinberg Utbildning, Valona TM, NannyByTellus, Karlslunds RS, Selam, Selam Ethiopia, Jennifers Häst & Ponny, Ryttrarkocken, New Life, TeachTalk, Äldreförvaltningen, Systembolaget, Solverks Systems, Existentiellt forum, mfl.

Vad vi kan

#JobbaDigitalt är ett nytt varumärke med vi har jobbat med frågorna sedan mitten på 90-talet. I början låg fokus på idé och affärsutveckling i digitala miljöer till att under 00-talet övergå till en produktionsbyrå inom webb och foto.

  • Vi har utvecklat digitala lösningar och arbetsflöden sedan 1997.
  • Vi har jobbat med webbproduktioner sedan 1998.
  • Vi har erbjudit en professionell fotoverksamhet sedan 2004
  • Vi har gjort sajter med WordPress sedan 2010.
  • Vi har gjort utbildningsproduktioner sedan 2011.
  • Vi har erbjudit support för wordpress sedan 2015.

I #JobbaDigitalt utgår vi från de utmaningar som vi och våra klienter ser i det vardagliga arbetet. Ens hemsida får gärna var galet snygg, men först måste den gå att uppdatera och sköta själv. Vår styrka är att kunna hjälpa dig att realisera kreativa projekt även om du inte själv är kreatör.

Vilka vi är

#JobbaDigitalt ägs av Stockholm Tuning Studio AB med Ola Hedin som initiativtagare och ägare. Vi jobbar i nätverk som anpassas upp projekt och utmaning.

Välkommentill #JobbaDigitalt

X
X