Vi bygger om WpKit över helgen, på måndag är allt som det ska igen.

Appar | Optimering & Säkerhet

Optimering. Uppdatering. SEO. Säkerhet. Statistik. Backup

Med WpKit Hub får du en bra översikt över hur din hemsida fungerar och vilka som besöker den. Det gör att du snabb kan identifiera problem och hitta lösningar. Då vi ser samma information kan vi också erbjuda en mer professionell support.

Optimering
Google straffar långsamma sajter

Det är viktigt att din sajt är snabb för att dina besökare ska hitta sajten. Sedan något år tillbaka tas detta på allvar av utvecklare av tillägg och funktioner för WordPress.

Vi använder tilläggen Hummingbird PRO för optimering av själva sajten och Smush PRO för optimering av bilder.

Uppdateringar
Vi säkerställer att plattformen alltid är uppdaterad och säker

Vi tar hand om tekniken och ser till att den är uppdaterad och säker. Om du märker att det finns tillägg som inte är uppdaterad så beror det på att vi ibland inväntar buggfixar vid stora uppdateringar.

SEO
Gör din sajt sökbar

Vi använder Yoast SEO för sökmotorsoptimering för sajten skrivna på svenska. Tillägget är något av standard för WordPress och ger ett enkelt och tydligt arbetsflöde sökmotorsoptimeringen.

Så snart SmartCrawl Pro har språkstöd för svenska kommer vi använda det tillägget men det finns ännu inget datum satt för detta. Det finns automatisk konvertering mellan de två tilläggen.

Statistik
Koll på dina besökare med Google Analytics

Vi kopplar ihop din sajt med Google Analytics så du får en professionell lösning för att följa och analysera dina besökare. Du kan läsa av statistiken direkt i WpKit Hub och sedan göra mer avancerade analyser i Google Analytics.

Säkerhet
Vi skalar upp säkerheten efter behov

Vi använder tillägget Defender Pro vilket ger alla sajter ett grundskydd men vi utöka skyddet vid behov med exempelvis två-stegs-inloggning.

I WpKit Hub ser du tydligt hur hotbilden ser ut.

Backup
Daglig backup sparas i 90 dagar

Vi använder dubbla system för backup av din hemsida. Vi gör daglig backup med ManageWP och veckovis backup med WPMUdev.

Backupen sparas i 90 dagar och återskapas på några minuter om olyckan är framme.