Ny hemsida med #WPP

Börja enkelt och sluta aldrig förnya
Aktuell status
Ej anmäld
Pris
Offert
Kom igång
Med WordPress Plug & Play har du en och samma startpunkt oavsett om din hemsida är liten och enkel eller stor och avancerad. Vet du inte hur framtiden ser ut kan du börja med en enkel sajt och utveckla den i takt med din verksamhet.

Vi har tidigare utvecklat bl.a Studieförbunden, Stockholms Filmskola och SPER – Speletiska rådet.

Tänk efter… före

Att bygga en enkel hemsida är en ganska snabb och enkel process som i normalfallet tar ett par dagar fördelat på några veckor. Vet du vad du vill ha och hur det ska se ut kan processen gå snabbare. En stor och avancerad hemsida behöver inte nödvändigtvis ta längre tid, orsaken är att det oftast bara är att göra mer av samma sak.

I båda fallen handlar det om planering. När de system vi använder i #WPP är gratis är det kunskap och värderingar som kostar. Gör vi produktionen tillsammans och undviker skräddarsydda systemlösningar kan vi hålla produktionskostnaden till ett minimum.

Det blir allt viktigare att kunna uppdatera och sköta vissa moment själv när hemsidan är klar, en smart lösning är att lära dig dessa moment redan i produktionen. Oavsett vem som gör vad är det alltid vi som säkerställer att slutresultatet är en professionell hemsida.

Från grovskiss till startmall

Vi gör en grovskiss på hur hemsidan ska se ut och fungera, vi väljer sedan en startmall och bygger “baklänges”. Vi börjar med en färdig sajt och byter steg för steg ut allt innehåll mot ditt eget material. Till vår hjälp har vi ett projektverktyg som hjälper oss i processen.

Projektverktyget vid renoveringen av NannyByTellus

Lansering

Vi klonar sedan sajten till ert webbhotell och optimerar vi den inför publicering. Vi går genom checklistan som inkluderar SEO, GDPR, säkerhet, mobilanpassning, osv. Er hemsida är redo för lansering.

Registrering för gratiskonto kommer inom kort.