Renovera hemsida med #WPP

Aktuell status
Ej anmäld
Pris
Gratis

#WPP Mobilanpassning vid renovering, GDPR, SEO, Digitalt Plattform, Klona,

Ett alternativ till att bygga en helt ny sajt är att renovera den du redan har. Fördelen är att alla länkar är kvar och att processen ofta är snabbare än att skapa en ny sajt.

Vi har tidigare renoverat bl.a AIK och NannyByTellus.

Förberedelser

Vi går genom sajten tillsammans för att se att den går att renovera rent tekniskt och bestämmer vad som ska finnas kvar, ersättas eller tas bort. Nu är det ett utmärkt tillfälle att lägga till fler funktioner eller att justera sajten efter den feedback som finns.

Vi renoverar tillsammans

Vi styr nu projektet tillsammans från vår digitala plattform och fördelar arbetet med renoveringen. Vi utbildar dig i det du vill kunna göra själv, resten tar vi hand om. I plattformen kan du testa olika idéer, skapa moodboard och samla allt material som ska finnas på sajten.

Renoveringen av NannybyTellus

Vi klonar er sajt till vår utvecklingsserver, er gamla sajt fungerar som förut. Nu börjar vi renovera sajten och justerar hela tiden efter feedback. Steg för steg tar den nya sajten form. Renoveringen av hemsidan blir det helt enkelt kompetensutveckling.

Lansering

Till sist optimerar vi sajten inför publicering. Vi går genom checklistan som inkluderar SEO, GDPR, säkerhet, mobilanpassning, osv. När sajten är klar klonar vi tillbaka den till er server och er nyrenoverade hemsida är redo för lansering.

Registrering för gratiskonto kommer inom kort.