Om

#JobbaDigitalt

Jag heter Ola Hedin och driver #JobbaDigitalt tillsammans med ett nätverk av realisatörer.
Sedan vår första WP-sajt åt Ecpat 2009 har vi engagerat oss att göra det enklare och roligare att jobba med WordPress. Vi har arrangerat WpCafé med Maria Zerihoun och Jonathan Sulo, varit trendspanare på Internetdagarna och utvecklats konceptet WordPress Plug & Play.

2009

Första hemsidan med WordPress

2013

Första WpCafé med Maria & Jonathan

2015

Första årskortet med WP-support

2020

Första sajten med WP Plug & Play

Från WpCafé till Internetdagarna

Under ett par år arrangerades WpCafé runt om i Stockholm med Maria Zerihoun i spetsen. Det var tre fullspäckade timmar med föreläsningar, nätverkande och support. Vi bjöd in externa specialister och jag stod för trendspaningen kring tillägg och mallar och Jonathan Sulo bjöd på support vid sin dator.

Vi förenklade och undvek nörd-språk så gott vi kunde och nådde de som ville sköta sin egen sajt men kanske inte ha det som yrke. Det ledde till att Maria ansvarade för WP-passet på Internetdagarna och jag fick än en gång trendspana tillägg och mallar.

Från skräddarsytt till WordPress Plug & Play

En ny sajt har alltid var en helt unik produktion vilket gjort det så gott som omöjligt att kunna utbilda och ge support på hemsidor. I början av 2020 ryktades det om ett wp-tema som var ett multiverktyg för webbproduktion. Idén om WordPress Plug & Play började ta form.

Blocksy har revolutionerat webbproduktion och allt fler utvecklare följer i dess spår. Den är enkelt för nybörjaren och obegränsad för proffset. Det är en bas som du kan lägga till design och funktion och utveckla den i takt med att din verksamhet utvecklas.

WordPress Plug & play

Professionella hemsidor du själv kan sköta

WordPress har blivit enkelt att utveckla och använda. Hör av dig så berättar vi mer vad vi kan göra för dig och hur du kan ta del av WordPress Plug & Play.