Hidayet Tercan och Petter Stordalen
Hidayet Tercan och Petter Stordalen. Foto Ola Hedin

Årskort & Workshops

Lär dig det du vill kunna göra själv, resten hjälper vi dig med.

Årskort

Då våra supportavtal löper årsvis kallar vi dem helt enkelt för Årskort. Vi har idag två nivåer där #BAS erbjuder ett startpaket och uppdaterade resurser du kan använda i ditt arbete med din sociala webbnärvaro. #PRO är en mer traditionell support dit du kan ringa och få hjälp på direkten.

ÅRSKORT #BAS

TYP Support PRIS 3.800 kr + moms ANTAL 1 person TID 1 år

ÅRSKORT #PRO

TYP Support PRIS 9.800 kr + moms BONUS #BAS ingår ANTAL 1 person/organisation/sajt TID 1 år

ÅRSKORT #WEBB.
Vi tar hand om uppdateringar och daglig backup av din hemsida i WordPress. Du kan fokusera på att sköta hemsidan och när du glömt eller vill få hjälp ingår 4 timmars support.

ÅRSKORT #MEDIA.
Vi hjälper dig att skapa ett proffesionellt innehåll till webb och tryck. Välj 30 högupplösta bilder eller videor från vår mediabank. 4 timmars support och redigering ingår, vi kan även redigera era egna bilder.

Årskort för Appar och Reflektion kommer inom kort.

Startpaket & Workshops

Startpaket erbjuds både som konsulttjänst och som workshops tillsammans med andra. 1 dag kostar 12.800 kr, 2 dagar 19.800 kr och fler dagar efter offert. Priser på workshops meddelas vid varje tillfälle.

WEBB WP START
CMS WordPress TEMA Blocksy EDITOR Gutenberg, Brizy TID: 1-2 dagar
Blocksy är ett nytt tema som gjort det enkelt att administrera en hemsida med WordPress. Uppgradera er gamla hemsida eller gör en helt ny, oavsett får du en professionell hemsida som du själv kan sköta.

WEBB WP PRO
CMS WordPress TEMA Blocksy, mfl. EDITOR Gutenberg, Brizy, Elementor TID 2-4 dagar
Vi lägger mer tid på förarbetet och söker bästa kombinationen av tema och tillägg. Hemsidan skapar vi tillsammans och ni bestämmer själv vad ni vill kunna och vad ni vill få hjälp med.

WEBB WEB STORIES
CMS WordPress EDTIOR Google Web Stories TID 1 dag
Google Web Stories är ett nytt format som inspirerats av stories på sociala medier. Du skapar web stories på din hemsida och hur mycket de än sprids har du ändå kvar kontrollen. Snygga är de också.

WORKSHOPS
Se i kalendern efter våra workshops.

X
X