WpKit Support

Lösningar för alla typer av hemsidor med en helt unik support

Livesupport
Support som kompetensutveckling

Den bästa supporten ges när du behöver den. Prova först själv och när du glömt eller inte vet hur man gör kan du slå oss en signal så försöker vi lösa problemet på en gång.

Kan vi inte lösa det direkt kopplar vi gärna upp oss med Google Meet så vi kan dela skärm och undvika missförstånd. Merparten av alla problem är lösta på någon minut.

I WpKit Support Pro ingår 4 timmar Livesupport per år.

WPKit Hub
Optimering. Uppdatering. SEO. Säkerhet. Statistik. Backup

Med WpKit Hub får du en bra översikt över hur din hemsida fungerar och vilka som besöker den. Det gör att du snabb kan identifiera problem och hitta lösningar. Då vi ser samma information kan vi också erbjuda en mer professionell support.

Besök WpKit Hub (inloggning)

Optimering
Google straffar långsamma sajter

Det är viktigt att din sajt är snabb för att dina besökare ska hitta sajten. Sedan något år tillbaka tas detta på allvar av utvecklare av tillägg och funktioner för WordPress.

Vi använder tilläggen Hummingbird PRO för optimering av själva sajten och Smush PRO för optimering av bilder.

Uppdateringar
Vi säkerställer att plattformen alltid är uppdaterad och säker

Vi tar hand om tekniken och ser till att den är uppdaterad och säker. Om du märker att det finns tillägg som inte är uppdaterad så beror det på att vi ibland inväntar buggfixar vid stora uppdateringar.

SEO
Gör din sajt sökbar

Vi använder Yoast SEO för sökmotorsoptimering för sajten skrivna på svenska. Tillägget är något av standard för WordPress och ger ett enkelt och tydligt arbetsflöde sökmotorsoptimeringen.

Så snart SmartCrawl Pro har språkstöd för svenska kommer vi använda det tillägget men det finns ännu inget datum satt för detta. Det finns automatisk konvertering mellan de två tilläggen.

Säkerhet
Vi skalar upp säkerheten efter behov

Vi använder tillägget Defender Pro vilket ger alla sajter ett grundskydd men vi utöka skyddet vid behov med exempelvis två-stegs-inloggning.

I WpKit Hub ser du tydligt hur hotbilden ser ut.

Statistik
Koll på dina besökare med Google Analytics

Vi kopplar ihop din sajt med Google Analytics så du får en professionell lösning för att följa och analysera dina besökare. Du kan läsa av statistiken direkt i WpKit Hub och sedan göra mer avancerade analyser i Google Analytics.

Backup
Daglig backup sparas i 90 dagar

Vi använder dubbla system för backup av din hemsida. Vi gör daglig backup med ManageWP och veckovis backup med WPMUdev.

Backupen sparas i 90 dagar och återskapas på några minuter om olyckan är framme.

Community app

Med WpKit Hub får du en bra översikt över hur din hemsida fungerar och vilka som besöker den. Det gör att du snabb kan identifiera problem och hitta lösningar. Då vi ser samma information kan vi också erbjuda en mer professionell support.

Besök WpKit Hub (inloggning)

Vi har skapat vår egen app-store för tillägg och funktioner som fungerar tillsammans. Det gör att du kan utveckla din sajt med ny design och nya funktioner i takt med att din verksamhet förändras. Då merparten av alla tillägg finns i en gratisversion behöver det inte vara en kostnadsfråga.

Appar som ingår i alla WpKit

I WpKit BAS ingår gratistillägg för design, administration, optimering och säkerhet. Ni får en säker och snabb hemsida som sedan kan utvecklas i vilken riktning som helst.

I WpKit PRO ingår pro-licenser för dessa tillägg vilket ger fler funktioner som kanske inte behövs för en liten sajt i sitt startskede men som gör det möjligt att skräddarsy sajten efter ens behov.

  • Kadence Cloud är ett designbibliotek med färdiga moduler som du sedan lätt anpassar så du slipper skapa dem från grunden. WpKit Cloud är ett skräddarsytt designbibliotek för Wpkit som skapats med denna app.
  • Fluent Forms är en professionell lösning för alla typer av formulär.
  • WPMUdevs tillägg används för optimering och säkerhet. De är utvecklade för att fungera ihop och se till att din sajt är säker och optimerad. Defender, Hummingbird, Branda, SmartCrawl, mfl.
  • Ultimate Dashboard används för att göra administrationen av sajten lite enklare. Du kan ta bort funktioner du inte använder och skapa egna flikar vid behov.
  • Visual Portfolio ger snygga bild- och videogallerier men kan även användas för att skapa snygga bloggflöden. Appen är lätt att administrera med en professionell design.
  • Kadence Blocks är ett funktionsbibliotek för att skapa själva sajten. Denna lista med röda hashtaggar är gjord med tillägget. En smart lösning som hela tiden utvecklas.
  • Happy Files använder vi för att skapa ett mappsystem för mediaarkivet.

Vi installerar dessa tillägg från start med WpKit och har de en snygg, trygg och optimerad start på webbprojektet med WpKit.

WpKit Appar – sluta aldrig förnya hemsidan

Detta var bara början i vår lilla “app-store” finns ett hundratal olika tillägg och funktioner som du kan använda för att skräddarsy er sajt efter era behov. Här finns appar för e-handel, e-learning, design, formulär, nyhetsbrev, kundrelation, FAQ-bibliotek, översättning, mm

Designbiblioteket innehåller färdiga moduler som du sedan lätt anpassar så du slipper skapa dem från grunden. Vi har utvecklat ett eget designbibliotek med designmoduler som hela tiden fylls på men nya designmoduler.

När du har WpKit uppdateras designbiblioteket löpande och kommer bestå av ett hundratal moduler som du sedan kan ändra så de passar in i din design.

Här är några exempel från WpKit Häst & Ponny, bilderna i dessa moduler är friköpta och får användas fritt på hemsidor som använder WpKit. De ingår även i den bildbank som ingår i WpKit.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Vi samlar all data och statistik kring din sajt på en och samma sida vilket ger dig en bra överblick samtidigt som du kan skapa rapporter om hemsidans status.

Genom våra samarbetspartners erbjuder vi gratis hemsidor för exempelvis idrottsföreningar som blir av med sina hemsidor till årsskiftet då IdrottOnline lägger ner sin hemsidetjänst.

Först ut är WpKit Häst & Ponny – gratis hemsidor till Sveriges alla ridklubbar genom vår partner Häst & Ponny. Mer information kommer inom kort.

WpKit Support finns i två versioner. I Support BAS ingår backup, uppdateringar av mall och tillägg, communitysupport och pro-tillägg för säkerhet och optimering av sajten. Väljer du PRO får du även support 4 tim per år som du kan använda för allt från innnehållsproduktion till teknisk support.