Appar

Vi har skapat vår egen app-store för tillägg och funktioner som fungerar tillsammans. Det gör att du kan utveckla din sajt med ny design och nya funktioner i takt med att din verksamhet förändras. Då merparten av alla tillägg finns i en gratisversion behöver det inte vara en kostnadsfråga.

Appar som ingår i alla WpKit

I WpKit BAS ingår gratistillägg för design, administration, optimering och säkerhet. Ni får en säker och snabb hemsida som sedan kan utvecklas i vilken riktning som helst.

I WpKit PRO ingår pro-licenser för dessa tillägg vilket ger fler funktioner som kanske inte behövs för en liten sajt i sitt startskede men som gör det möjligt att skräddarsy sajten efter ens behov.

  • Kadence Cloud är ett designbibliotek med färdiga moduler som du sedan lätt anpassar så du slipper skapa dem från grunden. WpKit Cloud är ett skräddarsytt designbibliotek för Wpkit som skapats med denna app.
  • Fluent Forms är en professionell lösning för alla typer av formulär.
  • WPMUdevs tillägg används för optimering och säkerhet. De är utvecklade för att fungera ihop och se till att din sajt är säker och optimerad. Defender, Hummingbird, Branda, SmartCrawl, mfl.
  • Ultimate Dashboard används för att göra administrationen av sajten lite enklare. Du kan ta bort funktioner du inte använder och skapa egna flikar vid behov.
  • Visual Portfolio ger snygga bild- och videogallerier men kan även användas för att skapa snygga bloggflöden. Appen är lätt att administrera med en professionell design.
  • Kadence Blocks är ett funktionsbibliotek för att skapa själva sajten. Denna lista med röda hashtaggar är gjord med tillägget. En smart lösning som hela tiden utvecklas.
  • Happy Files använder vi för att skapa ett mappsystem för mediaarkivet.

Vi installerar dessa tillägg från start med WpKit och har de en snygg, trygg och optimerad start på webbprojektet med WpKit.

WpKit Appar – sluta aldrig förnya hemsidan

Detta var bara början i vår lilla “app-store” finns ett hundratal olika tillägg och funktioner som du kan använda för att skräddarsy er sajt efter era behov. Här finns appar för e-handel, e-learning, design, formulär, nyhetsbrev, kundrelation, FAQ-bibliotek, översättning, mm