Vi bygger om WpKit över helgen, på måndag är allt som det ska igen.

Appar & Funktioner

WooCommerce

WooCommerce är ett populärt e-handelsplugin som gör det möjligt för företag att skapa en välutformad och anpassningsbar e-handelsbutik. Det erbjuder ett antal funktioner för att hjälpa företag att öka sin försäljning, såsom produktlistor, betalningshantering, rabatter och marknadsföringsverktyg.

Det integrerar också med populära betalningsgateways och har ett intuitivt användargränssnitt som gör det lätt för användare att hantera sin butik.

Yoast SEO

Yoast SEO är ett av de bästa tilläggen för sökmotoroptimering, eller SEO. Det hjälper användare att skapa och publicera innehåll som är både informativt och engagerande, samt att bygga backlinks från andra webbplatser och utföra sökordsforskning för att optimera innehållet för rätt sökord. Innehållsmarknadsföring, länkbyggande och sökordsforskning är alla viktiga delar av en framgångsrik SEO-strategi

LearnDash

LearnDash LMS är en app för e-lärande i WordPress som är lätt att använda och som har funktioner som kurser, lektioner, frågesporter, bedömningar, språkstöd, temaanpassning och ett inbyggt betalningssystem. Det har också ett SSL-certifikat för att säkerställa att all data är krypterad och skyddad, samt inbyggda säkerhetsfunktioner som användarroller.

Fluent Forms

Fluent Forms ger dig möjlighet att skapa avancerade formulär som är anpassade efter dina behov. Du kan skapa olika typer av formulär, inklusive kontaktformulär, beställningsformulär, prenumerationsformulär m.m. Dessutom kan du använda olika typer av fält, som textfält, rullgardinsmenyer, kryssrutor och flervalsfält.

Fluent Forms har även en rad andra funktioner, som möjligheten att skapa avancerade formulärflöden, skicka e-postbekräftelser och anpassade bekräftelsesidor, samt integrering med tredjepartsverktyg som CRM-system och e-postmarknadsföringsverktyg.

The Events Calendar

The Events Calendar är en kalender från WordPress barndom som blir bättre för varje år. Gratisversionen har de flesta funktioner som du behöver i en kalender, premiumversionen och alla dess tillägg blir en dyr historia.

Med The Events Calendar PRO får du alla funktioner som behövs för att skapa och hantera dina evenemang. Det har ett intuitivt användargränssnitt som gör att du enkelt kan skapa evenemang, bjuda in gäster, hantera anmälningar och ha koll på evenemangets budget. 

Kadence blocks