Under produktion
Handböcker

WpKit är ett ekosystem av tillägg och funktioner som ger dig möjligheten att skapa alla typer av webbplatser.

Istället för att leta i manualer skapar vi handböcker som ger dig översiktskunskap och sedan är det bara att höra av dig så gör vi det tillsammans.

WpKit

MediaKit

Du behöver inte ens gå in i admin för att uppdatera tabeller i Wpkit, det går även att synka tabeller med ex Google Spreadsheets.

Att skapa tabeller på din WordPress-sajt kan göra ditt innehåll mer lättillgängligt och användbart för dina besökare. Med tillägg som WPDataTables och NinjaTables kan du enkelt skapa professionella och interaktiva tabeller.

Att skapa tabeller på en WordPress-sajt är en ovärderlig funktion för många typer av innehåll. Det kan vara allt från att visa produktinformation, att sammanfatta statistik eller att skapa en enkel lista med referenser.

Det har alltid varit lätt att skapa tabeller i WordPress, det är bara att skriva /tabell så har du en enkel tabell att fylla med data.

För lite mer avancerade tabeller använder vi WPDataTables och NinjaTables.

WPDataTables

WPDataTables är ett tillägg som gör det enkelt att skapa dynamiska och interaktiva tabeller på din WordPress-sajt. Du kan enkelt skapa en tabell genom att ladda upp ett dataset från en Excel-fil eller genom att skapa det direkt i verktyget. Du kan också välja mellan olika fördefinierade stilar och funktioner för att anpassa din tabell precis efter dina behov.

En av fördelarna med WPDataTables är att du kan anpassa dina tabeller efter olika användarfunktioner. Du kan till exempel låta användare sortera, filtrera eller söka i tabellen för att hitta den information de behöver. Du kan också lägga till knappar och länkar för att länka till olika sidor eller sidor på din egen sajt.

NinjaTables

NinjaTables är ett lite enklare tillägg och lättare att komma igång med, skillnaden mot WPDataTables är att det har ett lite enklare gränssnitt som gör att det är snabbt och enkelt att skapa nya tabeller. Du kan enkelt anpassa tabellen genom att välja olika typsnitt, färger och övriga designelement.

Precis som med WPDataTables kan du också lägga till olika användarfunktioner på din tabell, såsom sökfält och sorteringsfunktioner. Du kan även integrera NinjaTables med flera andra tillägg för att skapa mer avancerade funktioner och användarfunktioner.

Sammanfattningsvis


Dela och tipsa andra