Design

En av fördelarna med WpKit är att du bestämmer vad du vill kunna göra själv och vad du vill få hjälp med. Vi erbjuder utbildningar, workshops och guider som hjälper dig komma igång och ger dig kunskapen när du behöver den.

WpKit Cloud är ett designbibliotek med färdiga moduler som du sedan lätt anpassar så du slipper skapa dem från grunden. Vi har utvecklat ett eget WpKit Cloud med designmoduler som hela tiden fylls på men nya designmoduler.

När du har WpKit uppdateras modulbiblioteket löpande och kommer bestå av ett hundratal moduler som du sedan kan ändra så de passar in i din design.

Här är några exempel från WpKit Häst & Ponny, bilderna i dessa moduler är friköpta och får användas fritt på hemsidor som använder WpKit. De ingår även i den bildbank som ingår i WpKit.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

JobbaDigitalt är medlem i Svenska Fotografers Förbund och har bedrivit en professionell fotoverksamhet i snart 20 år. Bland kunderna finns Söderberg & Partners, Liberalerna, TCO, Salesforce, Hjärt och lungfonden, Skandia, Reformklubben, Unionen, Civil Rights Defender, SISP, mfl.

Utöver att vi kan anlitas för alla typer av foto och videouppdrag erbjuder vi en gratis bildbank i WpKit med ett hundratal bilder som får användas fritt på hemsidor med WpKit. Vi kommer även erbjuda en rad tjänster inom foto, närmast utbildningar i mobilt foto. Se i kurskatalogen för att hitta nästa kurs.

Vi har skapat vår egen app-store för tillägg och funktioner som fungerar tillsammans. Det gör att du kan utveckla din sajt med ny design och nya funktioner i takt med att din verksamhet förändras. Då merparten av alla tillägg finns i en gratisversion behöver det inte vara en kostnadsfråga.

Appar som ingår i alla WpKit

I WpKit BAS ingår gratistillägg för design, administration, optimering och säkerhet. Ni får en säker och snabb hemsida som sedan kan utvecklas i vilken riktning som helst.

I WpKit PRO ingår pro-licenser för dessa tillägg vilket ger fler funktioner som kanske inte behövs för en liten sajt i sitt startskede men som gör det möjligt att skräddarsy sajten efter ens behov.

  • Kadence Cloud är ett designbibliotek med färdiga moduler som du sedan lätt anpassar så du slipper skapa dem från grunden. WpKit Cloud är ett skräddarsytt designbibliotek för Wpkit som skapats med denna app.
  • Fluent Forms är en professionell lösning för alla typer av formulär.
  • WPMUdevs tillägg används för optimering och säkerhet. De är utvecklade för att fungera ihop och se till att din sajt är säker och optimerad. Defender, Hummingbird, Branda, SmartCrawl, mfl.
  • Ultimate Dashboard används för att göra administrationen av sajten lite enklare. Du kan ta bort funktioner du inte använder och skapa egna flikar vid behov.
  • Visual Portfolio ger snygga bild- och videogallerier men kan även användas för att skapa snygga bloggflöden. Appen är lätt att administrera med en professionell design.
  • Kadence Blocks är ett funktionsbibliotek för att skapa själva sajten. Denna lista med röda hashtaggar är gjord med tillägget. En smart lösning som hela tiden utvecklas.
  • Happy Files använder vi för att skapa ett mappsystem för mediaarkivet.

Vi installerar dessa tillägg från start med WpKit och har de en snygg, trygg och optimerad start på webbprojektet med WpKit.

WpKit Appar – sluta aldrig förnya hemsidan

Detta var bara början i vår lilla “app-store” finns ett hundratal olika tillägg och funktioner som du kan använda för att skräddarsy er sajt efter era behov. Här finns appar för e-handel, e-learning, design, formulär, nyhetsbrev, kundrelation, FAQ-bibliotek, översättning, mm